'Wanneer je wieg in de keuken heeft gestaan, is eten meer dan alleen voeding'.
Riccardo groeide letterlijk op in de keuken in het restaurant van zijn ouders.
Riccardo's missie is om een gezonde toekomst te bieden aan onze kinderen.
Riccardo, geboren en getogen in de bruisende keuken van het Italiaanse Restaurant Il Campanile van zijn ouders, is een man voor wie eten veel meer is dan alleen voeding.
Het is een levenspassie, geworteld in de geuren en smaken van zijn kindertijd, doorgebracht tussen de dampende potten en levendige gesprekken in de keuken.
Deze ervaringen vormen de basis van zijn liefde voor koken, een passie die zich vertaalt in de heerlijke en gezonde gerechten die hij vandaag de dag bereidt. Als trotse vader en fervent voetbalfan weet Riccardo hoe belangrijk het is om evenwicht te vinden tussen het plezier van goed eten en het onderhouden van een gezonde levensstijl.
Zijn kookkunsten zijn een weerspiegeling van zijn levensverhaal: een smeltkroes van Italiaanse traditie, familiewaarden, en een ontembare liefde voor het leven.